نتیجه انتخابات هنوز مشخص نیست و یک هفته در دنیای سیاست زیاد است و مثل سکه ای است که ب بالا پرتاب شود تا برگردد چند چرخ میخورد.
اما به نظر من بعنوان یک محقق که به صورت کلی به موضوع نگاه می کنم پیروزی پزشکیان به ضرر جریان رو به تقویت منطقه است و حضور وی به عنوان رئیس جمهور به مصلحت نیست .
منطقه ما با وضعیت فعلی به سمت رویارویی هر چه بیشتر پیش می رود و وجود پزشکیان در پاستور نمی تواند جوابگوی این رویارویی تاریخی نیست و گل به خودی محسوب می شود .
او نمی تواند در میانه جنگ و تهدید داعیه صلح داشته باشد مخصوصا اگر منطقه ما به مرحله بی بازگشت که اصطلاحا. بودن یا نبودن وبقا وفنا به آن می گویند .از طرفی پایگاه مردمی برای حاکمیت اهمیت دارد و مشارکت کم اسیب زاست.
مسعود پزشکیان در موقعی حادثه بزرگ اگر در این دوره اتفاق بیفتد هرگز مرد این میدان نخواهد بود و توان لجستیک ان را ندارد و به اختلاف و درگیری می انجامد که در موقع جنگ سم مهلک است.
دریاره انتخابات هنوز تصویر دقیقی وجود ندارد .اما تصور اولیه من این است که شاید دقیق نباشد اینکه ۳ نفر شامل زاکانی و قاضی زاده و پور محمدی از بازی خارج اند.و هیچ شانسی برای رده های بالا ندارند و دو نفر اول جلیلی را مچ می کنند.
می ماند ۳ نفر و به نظرم جلیلی توان بسیج توده ای را ندارد .بدون تعارف او شایستگی ریاست جمهوری را ندارد و کشور را به هزار توی تحریم و کاغذ بازی و جلسات بی انتها میکشاند.او اصلا رجل سیاسی نیست و آوردنش جزو کاندیداها غلط است.او گفتمان ندارد و فکر میکند می تواند با توده مردم که رای می دهند ارتباط برقرار کند که ناتوانی اش همین اول کار معلوم شده
از لحاظ توان مدیریت قالیباف قوی تر باصلابت تر است با همه ضعف هایش .البته سو تفاهم تبلیغ برای قالیباف نشود.
پزشکیان چهره ی نو است و اگر ارای قومیتی حزبی و نوع گفتمان مناطق اثر کند می تواند همراه قالیباف دور دومی شود البته تا اینجای کار چیزی نشان نداده است.
تا اینجا اگر همه بمانند انتخابات دور دوم دارد ولی اگر نمانند در روزهای آینده تحلیل جامع تری ارائه خواهم کرد.
رقیب جلیلی که در مذاکرات نشان عرضه هیچ کاری را ندارد و ضعیف است شرکت زیاد مردم در انتخابات است و اگر شرکت کم باشد او شانس اندکی دارد اگر ارای خاص و دولتی به کمکش بیاید.
هدف من اصلا تخریب او نیست و او شخصا آنسان خوبی است
تا بعد
برای شناخت جانشین مرحوم رئیسی ۸۰ نفر ثبت نام کرده اند که اکثرا فاقد صلاحیت کلی هستند.
اگر اخبار از افراد تائید شده درست باشد رقابت بین لاریجانی و قالیباف است .اولی به علت تکبر و تبختر و ندانستن زبان مردم بعید است جانشین باشد و احتمالا قالیباف نهمین رئیس جمهور باشد و تعیین وی تقریبا مورد اجماع نهاد های موثر قدرت است و شرایط فعلی مناسب انتخاب یک اصلاح طلب یا میانه روها نیست وشرایط به سوی جنگ منطقه ای پیش می رود .
لذا به نظر من احتمال باقر قالیباف محتمل تر است هر چند من سمپات او نیستم و صرفا تحلیل است و خبر نیست
وضع باریکه غزه به شدت و حدت فاجعه است.
صدای مردم بی پناه رو به آسمان است و یاجوج و ماجوج زمان بی پروا و بدون ترس از کسی یا چیزی مشغول ریختن خون رنان و کودکان و مردان است .
حقیقتا اوضاع لبه پرتگاه بلکه خود پرتگاه است.
جهانخواران بدون ملاحظه به کشتن انسان ها مشغولند.
چه باید کرد؟
این سوالی است که دلسوختگان ودردمندان از خود می پرسند
جنگ با لبنان هم نزدیک است و فاجعه دو برابر می شود .
فقط خدا می تواند به داد مردم بی پناه که در زیر چرخ دنده های جدیدترین جنگ افزارهای آمریکایی له شده اند برسد.
درگذشت شهادت گونه سید ابراهیم رئیسی هر چند مشیت الهی بود و چیزی جز انا لله و انا الیه راجعون نمی شود گفت ولکن این باعث نمی شود حادثه را دقیقا بررسی کنیم که دارد بررسی می شود .
وانگهی ااین نکته مهم است که دستان یهود در کشتن رئیس جمهور بعید نیست شاهدم این است که برای اولین بار در زمان وی به اسرائیل حمله کردیم و بی سابقه بود .شما نقش روسای جمهور را در تصمیمات کلان دست کم نگیرید.
امیدواریم نقش انفجار هیلکوپتر قبل از برخورد به کوه بررسی شود که ایا صحت دارد یا نه ؟
حالا که غبار فرو می نشیند نقش شجاعانه وی در حمله به اسرائیل و انتقام احتمالی از وی قابل بررسی است